You are here

De RoC® filosofie

Bijna iedereen kent het merk RoC®

Ongetwijfeld hebt u al eens één van onze producten uitgeprobeerd of herinnert u zich het RoC® -logo van op de pot crème die uw moeder gebruikte. Dan weet u vast ook dat wij ons al meer dan 50 jaar verdiepen in cosmeticaonderzoek. Onze innovaties, zoals hypoallergene verzorgingsproducten, de eerste zonnecrème of retinol waren mijlpalen in onze geschiedenis. Om vorderingen te blijven maken, moesten we ons merk opnieuw uitvinden. Zo hebben wij onze anti-huidverouderingsbenadering grondig herzien en een unieke totaaloplossing ontwikkeld met experts in de esthetische dermatologie. Het gaat om zeer hoog presterende verzorgingsproducten maar ook om een dagelijkse begeleiding, om vrouwen alle kansen te geven om op haar mooist ouder te worden.

Een nieuw partnerschap met de anti-huidverouderingsexperts, de kostbaarste bondgenoten van onze huid

Dermatologen en apothekers zijn de experts op wie u uiteraard vertrouwt wanneer het om uw huid gaat. Wij ook. Het merk RoC® werd trouwens opgericht door een apotheker die nauw samenwerkte met dermatologen om doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen die de huid respecteren en die ten dienst staan van de schoonheid van de vrouw. Onze recente en unieke benadering hebben wij bepaald met behulp van experts in de esthetische dermatologie, die wij vandaag de dag beschouwen als de referenties op vlak van anti-huidveroudering. Wij raadplegen hen regelmatig in het kader van de ontwikkeling van onze verzorgingsproducten en onze begeleidingsprogramma’s.

Een unieke benadering die steunt op kennis en niet op wonderen

Ons engagement voor wetenschappelijk onderzoek en klinische studies is groter dan ooit. Dankzij een uniek klinisch testprotocol nemen wij meer tijd om onze producten te ontwikkelen en te testen. Het resultaat? Verzorgingsproducten die echt werken, omdat ze inwerken op de oorzaken van de veroudering en niet alleen op de gevolgen ervan. Om het perfecte ingrediënt te kunnen selecteren voor een bepaald anti-huidverouderingseffect, bestuderen onze wetenschappers soms meer dan 800 actieve bestanddelen en voeren ze soms een jaar lang klinische tests uit.

Holistische anti-huidverouderingsprogramma’s

Het zou eenvoudig zijn om in het wonder van de eeuwige schoonheid te geloven… maar om mooi te blijven, komen we er niet met crèmes alleen, ook al zijn ze essentieel! Huidexperts hebben ontdekt dat onze levensstijl voor 50% een rol speelt in de huidveroudering. Daarom houdt onze nieuwe anti-huidverouderingsbenadering ook rekening met externe factoren, zoals de zon, voeding, stress, slaap… Naast het schoonheidsritueel en de verzorgingsproducten hebben we ons er samen met de experts op toegelegd om diepgaande diagnoses te stellen, rekening houdend met alle factoren van huidveroudering, om u het meest gepersonaliseerde schoonheidsritueel te kunnen aanbieden. Een advies om u te helpen uw huid dagelijks te verzorgen om de veroudering ervan te kunnen beheersen, zoals u voor uw gezondheid zorgt of uw loopbaan beheert.
Mooier ouder worden door de jaren heen? Het hangt van ons én van u af!