You are here

CHRISTIANE BERTIN
Clinical Skincare Operations Director

Christiane BERTIN is al 30 jaar actief binnen het RoC®-team en leidde tal van tests en klinische studies voor de producten en actieve bestanddelen van het merk. Als onderdeel van het tot stand komen van de nieuwe RoC®-anti-agingbenadering nam ze deel aan de ontwikkeling van het plan en het ontwerp van de klinische studies om de doeltreffendheid en goede tolerantie van onze huidverzorgingsproducten te bewijzen.

VIRGINIE NOLLENT
Clinical Research Manager - Europa

Als manager van het departement Clinical Research werkte Virginie NOLLENT mee aan de ontwikkeling van de nieuwe anti-agingbenadering van RoC®, zowel wat het definiëren van de behoeftes van vrouwen met de hulp van onze dermatologen als wat de productidentificatie betrof. Ze droeg ook bij tot de ontwikkeling van onze nieuwe klinische benadering.

FLORENCE COSTES
Project Manager in the Research and Development department

Als projectmanager op de afdeling Research & Development hielp Florence COSTES ons bij het uitdenken van onze nieuwe anti-agingbenadering. Ze werkte samen met huidverouderingsexperts en hielp bij het ontwerpen van innoverende en overtuigende tests voor onze huidverzorgingsproducten, om aan te tonen hoe ze een doeltreffend antwoord bieden op de zorgen van vrouwen wat huidveroudering betreft.

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven