You are here

RoC® FEVERFEW™

Feverfew is een bergbloem van het Balkanschiereiland en wordt erkend voor zijn eeuwenoude eigenschappen. Feverfew, ook gekend onder de algemenere naam moederkruid, werd opgenomen in het onderzoek van RoC®, dat uit deze plant de beste eigenschappen wist te halen.

De huid kan heftig reageren op agressies van buitenaf, zoals kou of zon. Om zich te verdedigen geven bepaalde cellen bestanddelen af die huidreacties kunnen uitlokken, zoals roodheid of irritatie.

De gepatenteerde technologie van Feverfew helpt deze oncomfortabele reacties kalmeren en verminderen, en draagt tegelijkertijd bij tot de versteviging en stimulatie van de natuurlijke weerstand van de huid.

Voordelen: 

Feverfew helpt het gevoel van irritatie te kalmeren en te verminderen, en verbetert het uitzicht van een rode huid. Het helpt ook om de huid te beschermen tegen externe agressies, zoals schade veroorzaakt door UV-straling.

Werkingsmechanismen¹: 
  • Feverfew remt de synthese van de bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de roodheid of het warmtegevoel en vermindert de productie van moleculen die irritaties veroorzaken.
    Zo is het ook een krachtige antioxidant met een antiradicalen werking, met andere woorden: het helpt het organisme strijden tegen de vrije radicalen, moleculen die het DNA van de cellen aanvallen, vooral die van de huid.

1In-vitrotest

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven