You are here

RoC® E-PULSE

De E-PulseTM-technologie, het resultaat van vele jaren onderzoek, is een innovatie van RoC® die geïnspireerd is op de bio-elektrische wetenschappen.

In de levende cellen en weefsels van elk levend organisme zitten immers elektrische stromingen aan een zeer zwakke intensiteit. Bio-elektriciteit is een natuurlijk proces voor het doorgeven van informatie die essentieel is voor de werking van het geheel van de lichaamscellen. Dankzij dit mechanisme kan ons lichaam zijn vitale functies stimuleren, doen werken en coördineren. Zo worden bijvoorbeeld het zenuwstelsel of de hartcontracties geregeld door elektrische impulsen.

Bio-elektriciteit wordt vaak gebruikt in de moderne geneeskunde (ECG van het hart, elektrotherapie, regeneratieve geneeskunde…) en kan ook het huid herstelproces controleren. Vakmensen gebruiken tegenwoordig elektrostimulatie voor het verbeteren van het aanzien van de huid, vooral binnen bepaalde anti-ageingbehandelingen, onder de vorm van patches of draagbare elektrische toestellen.

Geïnspireerd door deze elektrostimulatie, creëerde RoC® een ware innovatie binnen de cosmetica: de E-PULSE-technologie. Deze gepatenteerde2 technologie, die voor het eerst geïntegreerd werd in een crème1, creëert microstimulaties die de huidherstellingssystemen3 kunnen versnellen3 en die kunnen helpen om de huid zichtbaar te verjongen.

Voordelen: 

E-PulseTM vermindert zichtbaar kringen, wallen en opgezette oogleden, helpt lijntjes, rimpels en kraaienpootjes vervagen en de teint egaler en stralender maken.

Werkingsmechanismen³

Werkingsmechanismen³: 
  • De E-PulseTM-technologie zorgt voor microstimulaties die de huidherstellingssystemen versnellen.
  • Ze stimuleert de collageen- en elastinesynthese.

1BijRoC®
2Patenten afgeleverd voor de Verenigde Staten
3 In vitro test

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven