You are here

Het pionier merk in anti-huidveroudering en cosmetische wetenschap al meer dan 50 jaar, RoC® is een samenwerking aangegaan met huidverouderingsexperts om een unieke en allesomvattende anti-huidverouderingsaanpak te ontwikkelen. Maak kennis met de dermatologen en cosmetisch artsen, evenals ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam, die met ons samengewerkt hebben om uw huid de mogelijkheid te bieden mooi oud te worden.

De RoC®-experts

Esthetische dermatologen en cosmetisch artsen zijn experts die u kunt vertrouwen als het gaat om het beperken van huidveroudering. Daarom besloot RoC® samen te werken met deze experts voor de ontwikkeling van zijn unieke anti-huidverouderingsbenadering, die zeer doelgerichte huidverzorgingsproducten en een dagelijkse ondersteuning combineert, rekening houdend met alle belangrijke huidverouderingsfactoren.

Het RoC®-laboratorium

Ontdek ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat blijft innoveren op het vlak van de formulering van onze huidverzorgingsproducten en de ontwikkeling van onze klinische tests, zodat wij onze toonaangevende rol kunnen behouden binnen de dermo-cosmetische wetenschap en anti-huidverouderingsexpertise.

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven