You are here

Image

Een nieuwe, bewezen benadering voor huidveroudering

1. EEN INNOVATIEVE EN BAANBREKENDE AANPAK

Innovatie en wetenschappelijke vooruitgang staan centraal in de ontwikkeling van onze baanbrekende actieve RoC®-bestanddelen. Dit stelt ons in staat effectieve anti-huidverouderingsverzorging te ontwikkelen.

2. DE KUNST VAN HET SAMENSTELLEN

De actieve bestanddelen die door RoC®* ontwikkeld worden, worden gecombineerd met kwaliteitsvolle texturen en worden voortdurend onderzocht met het oog op optimale verbindingsstoffen. Dankzij deze expertise kunnen we geavanceerde, doeltreffende en veilige anti-huidverouderingsformules aanbieden.

3. EEN GRONDIG INZICHT IN DE HUIDBEHOEFTEN

Het RoC® Observatory biedt ons een uniek inzicht in de behoeften van vrouwen die op zoek zijn naar anti-huidverouderingsproducten. Deze kennis vormt een sterke leidraad bij de ontwikkeling van onze producten en hun aanbevolen gebruik.

4. DE TOTAALAANPAK IN HUIDVERZORGING

In samenwerking met dermatologen en cosmetisch artsen ontwikkelde RoC® een holistische aanpak tegen huidveroudering. Door de kennis van deze experts te bundelen is er een anti-huidverouderingsroutine ontstaan. Een mooie huid vraagt om meer dan alleen huidverzorging, het is een levensstijl.

RoC®: creëert een nieuwe norm binnen cosmetica om de rol van huidverzorging te verbeteren

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven