You are here

ONZE ROUTINES

Ze verschenen heel geleidelijk aan, maar nu ziet het er toch naar uit dat ze zullen blijven. Het zijn uw eerste rimpels en zo vroeg had u ze niet verwacht! Het zijn trouwens nog maar kleine rimpeltjes, eerder lijntjes… Tijd om in actie te komen!

Expert aan het woord

“De eerste rimpels verschijnen omdat ons lichaam naarmate we ouder worden minder collageen en elastine produceert, twee eiwitten die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat deze dalende productie, geprogrammeerd door ieders genetisch erfgoed, even bepalend is voor het verschijnen van huidverouderingstekenen als onze dagelijkse gewoonten. Om het verschijnen van nieuwe rimpels te voorkomen en de al zichtbare rimpels te verzachten, kiest u dus het beste voor een goede leefgewoonten en voor een goede huidverzorging aan de hand van hydraterende producten die antioxidanten bevatten, naast verzorgende producten verrijkt met retinol en hyaluronzuur krachtige actieve bestanddelen tegen rimpels.”

Dr. Anny Cohen-Letessier
dermatologe
dermatologe
Dr. Anny Cohen-Letessier
Deel op social media

Uw beauty routine

Onze tips om eerste rimpels te helpen corrigeren

Onze oplossing in huidverzorging

‘s Ochtends

 1. Om de dag goed te beginnen, is er niets beters dan een goede reiniging van uw gezicht: het is zo gebeurd en u bereidt uw huid voor om het beste te halen uit de verzorgende producten die u vervolgens zal aanbrengen.
 2. Help uw huid om haar jeugdigheid langer te behouden met PRO-PRESERVE ANTI-OXIDANT PROTECTING FLUID, ), een ultrahydraterende verzorging met vitaminen C en E, antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en agressies van buitenaf. Bevat UV-A- en UV-B-filters met een beschermingsfactor SPF30, zodat deze fluid u ook beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon. En ten slotte nog een belangrijk detail: de lichte, vloeibare textuur trekt snel in de huid. U hoeft niet te wachten met het aanbrengen van uw make-up!

   

‘s Avonds

 1. Denk eraan om voor het slapengaan telkens alle make-up te verwijderen: helemaal vrijgemaakt zal de huid beter kunnen ademen en zal ze haar werk ’s nachts beter kunnen doen!
 2. Het is immers ’s nachts dat de huidcellen zich regenereren: het ideale moment dus om diepgaand te werken. Geef de voorkeur aan PRO-CORRECT ANTI-WRINKLE REJUVENATING FLUID, een hydraterende antirimpelverzorging die zowel retinol als hyaluronzuur bevat, twee actieve bestanddelen die worden erkend voor hun krachtige antirimpelwerking. De lichte fluide textuur trekt snel in en is werkzaam op het niveau van de leder- en de opperhuid: terwijl retinol bevorderlijk is voor de celvernieuwing en de synthese van collageen en elastine, helpt hyaluronzuur om de huid weer voller te maken. Lijntjes worden gladgestreken vanaf de eerste week gebruik.
Onze levensstijl tips

styles de vie

 • Goed hydrateren

  Het is bewezen dat droge huid vroeger rimpelt dan andere huidtypes. Denk er dus aan om uzelf regelmatig te hydrateren: door altijd een fles water in de buurt te houden, zal u er makkelijker in slagen om de aanbevolen dagelijkse 1,5 liter te drinken. U kunt ook afwisselen met groene thee: zo combineert u hydratatie met de strijd tegen de vrije radicalen, dankzij de antioxiderende werking van deze weldadige drank. ’s Avonds kiest u beter voor kruidenthee met een relaxerende of rustgevende werking: kamille, valeriaan, ijzerkruid, linde… Keuze te over!

 • Wees voorzichtig met de zon

  Bestrijd fotoveroudering door uw gezicht het hele jaar door goed te beschermen met een geschikte zonnebescherming, niet alleen in de zomerperiode maar ook op de zonnige dagen tijdens de herfst en de winter, en vanaf het voorjaar met een zonnebeschermingsfactor van minstens een SPF30 en zelfs een SPF50 in de zomer!
  Combineer een zeer hoge beschermingsfactor en anti-rimpelwerking met de SOLEIL PROTECT ANTI-WRINKLE SMOOTIHING FLUID SPF50+ . Deze ultralichte fluid, geformuleerd met hyaluronzuur, is inderdaad ontwikkeld om zichtbaar lijnen en rimpels te verminderen, maar ook om de huid te helpen haar jeugdigheid te behouden. Perfect voor dagelijks gebruik, is deze zonneverzorging ideaal om te combineren met een huidverzorgingsproduct zoals de PRO-CORRECT producten van RoC®.