You are here

Expert aan het woord

“Deze veranderingen zijn normaal: met de leeftijd verouderen de huidcellen en vernieuwen ze zich minder snel. De dode huidcellen stapelen zich dan op aan het huidoppervlak, waardoor de huid er minder stralend en egaal uitziet. De opperhuid droogt uit en vervult minder goed haar beschermende rol. Toxines worden minder goed geëlimineerd en de teint wordt dof. Maar u kunt uw teint weer stralend maken, de kwaliteit van uw huid verbeteren en het verschijnen van bruine vlekken bestrijden.
Hiertoe is het belangrijk dat u een gezonde levensstijl aanneemt en hydraterende verzorgingsproducten gebruikt die verrijkt zijn met vitamine C en antioxidanten, actieve anti-ageingingrediënten die een zichtbaar effect hebben op de teint.”

Dr. Anny Cohen-Letessier
Dermatologe
Dermatologe
Dr. Anny Cohen-Letessier
Deel op social media

Uw beauty routine

Onze tips voor een stralende en egale huidteint

Onze oplossing in huidverzorging

‘s Ochtends

 1. Begin de dag altijd met een reiniging van uw gezicht.
 2. Met dit gebaar verwijdert u de talg en de toxines die tijdens de nacht werden uitgescheiden. Spoel vervolgens uw gezicht met koud water: het maakt u niet alleen wakker maar activeert ook uw bloedcirculatie. Het afvoeren van de toxines wordt erdoor geoptimaliseerd en uw teint fleurt ervan op. Om er weer stralend uit te zien, kiest u PRO-RENOVE ANTI-AGEING UNIFYING FLUID, met vitamine C1. . Dankzij de HexinolTM-technologie, het resultaat van 7 jaar onderzoek, werkt deze verzorging rechtstreeks tot in de kern van de cellen2 voor een zichtbare doeltreffendheid. Met deze verzorging begrijpt u beter de betekenis van de uitdrukking ‘perzikhuidje’!

  Nog een groot voordeel: deze zeer hydraterende dagverzorging is ook uitgerust met een SPF15 die uw huid heel het jaar door zal beschermen tegen de nefaste gevolgen van UV-straling. Breng de verzorging al masserend aan: zo bevordert u de microcirculatie en de afvoer van toxines, terwijl u uw huid voedt.

1 Vitamine C derivaat 2 In vitro test

‘s Avonds

 1. Zorg ervoor dat u uw make-up zorgvuldig verwijdert, maar ook alle onzuiverheden die zich tijdens de dag opstapelen.
 2. Het is ’s nachts dat de huid zich regenereert, dus aarzel niet om haar een handje te helpen! ’s Nachts is de huid beter doordringbaar en verloopt de microcirculatie sneller: dit zorgt ervoor dat de huid ontvankelijker is voor verzorging. Kies dus voor de PRO-RENOVE ANTI-AGEING UNIFYING CREAM: Haar textuur is ideaal als nachtverzorging en haar formule bevat eveneens HexinolTM en vitamine C1.
Onze levensstijl tips

styles de vie

 • Bescherm u tegen de zon

  Pas op voor deze ‘valse vriend’! Het zonnetje is misschien wel lekker warm, maar het is één van de grootste vijanden voor onze jeugdige uitstraling. Naast het risico op huidkanker danken we ook onze vroegtijdige huidveroudering en bruine vlekken aan de zon. Wilt u een egale teint behouden, vermijd dan blootstelling aan de zon tussen 12.00 en 16.00 uur en gebruik wanneer u uzelf toch blootstelt een zonnecrème met een aangepaste beschermingsfactor (minstens SPF15 op zonnige dagen tijdens de herfst en de winter, minstens SPF30 vanaf de lente en SPF50 tijdens de zomer). Voor huid die al vlekken vertoont, is een nog hogere bescherming noodzakelijk.

  Combineer een zeer hoge beschermingsfactor en verzorging tegen hyperpigmentatie door te kiezen voor SOLEIL PROTECT ANTI-BROWN SPOT UNIFYING FLUID SPF 50+.Deze vederlichte fluide, geformuleerd met een vitamine C derivaat, is ontwikkeld om zichtbaar bruine vlekken te verminderen en om de huidtextuur te egaliseren. Het beschermt de jeugdige uitstraling van uw huid. Ideaal voor dagelijks gebruik en in combinatie met de PRO-RENOVE huidverzorgingsproducten.

 • Overweeg meer fruit en groenten te eten

  Als bron van antioxidanten zijn fruit en groenten uw ideale bondgenoten. Voor een stralende teint geeft u de voorkeur aan groenten en fruit die rijk zijn aan carotenoïden, te herkennen aan hun uitgesproken kleur. Pompoen, wortel, tomaat, abrikozen of meloen zijn hier voorbeelden van. Wanneer u voldoende hiervan eet, hoeft u geen uren meer in de zon te zitten: ze bevorderen immers de productie van melanine, verantwoordelijk voor het kleuren van de huid. Aarzel ook zeker niet om kwistig te zijn met citroen in uw vinaigrettes of om een twist te geven aan soepen. Citroen is rijk aan vitamine C en fruitzuren en staat ervoor bekend dat ze de teint zuivert en verheldert.

 • Hydrateren en sporten!

  Water drinken en zweten helpt om de in ons lichaam opgeslagen toxines, die mede aan de oorsprong liggen van een doffe teint, af te voeren. Vergeet dus niet om uzelf regelmatig te hydrateren en om veel beweging te nemen: 30 minuten activiteit per dag wordt aanbevolen om fit te blijven en dus ook een gezonde huid te behouden!