You are here

Expert aan het woord

"Met de leeftijd nemen het collageen- en elastineniveau af – twee eiwitten die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit fenomeen veroorzaakt de eerste lijntjes en rimpels rond de ogen. De huid onder de onderste oogleden wordt fijner, waardoor de bloedvaatjes zichtbaarder worden: er verschijnen kringen. En dan hebben we het nog niet over wallen, veroorzaakt door een minder doeltreffende microcirculatie. Om deze uiterst delicate zone in goede staat te houden, is het aan te bevelen om specifieke verzorgingsproducten te gebruiken, vooral op basis van retinol en hyaluronzuur, twee actieve bestanddelen die worden erkend voor hun anti-ageingeigenschappen.”

Dr. Anny Cohen-Letessier
Dr. Anny Cohen-Letessier
Dermatologe
Dr. Anny Cohen-Letessier
Deel op social media

Uw beauty routine

Onze tips naar een jongere en stralende blik

Onze oplossing in huidverzorging

‘s Ochtends

 1. Denk eraan om de huid altijd goed te reinigen en spoel na met fris water: hierdoor wordt de microcirculatie gestimuleerd, wat kringen en wallen doet afnemen. Dep uw gezicht voorzichtig droog, vooral ter hoogte van de oogcontour: de huid is er gevoelig en vraagt om een beetje meer voorzichtigheid.
 2. Neem de tijd om, voor u uw make-up aanbrengt, op de oogcontour PRO-SUBLIME ANTI-AGING EYE PERFECTING SYSTEM. aan te brengen in twee stappen. Dankzij zijn gepatenteerde1 E-Pulse-technologie activeert het de regeneratie van de huid2 aan de hand van nauwelijks waarneembare microstimulaties. Helpt kringen, wallen en rimpels zichtbaar te verminderen.

Stap 1: Breng voorzicht de grijskleurige Eye Perfecting Concentrate aan.

Stap 2: Klop vervolgens zachtjes met de vingertippen de Eye Perfecting Activating Fluid in de huid, bovenop het Concentrate.

‘s Avonds

 1. Wanneer u uw make-up verwijdert, wees dan heel voorzichtig ter hoogte van de zeer kwetsbare oogcontour. Let er ook op dat u een milde reiniger gebruikt, zoals de MICELLAIRE EXTRA COMFORT LOTION. Geef uw oogcontouren vervolgens de middelen om zich te hydrateren en te regenereren terwijl u slaapt. PRO-SUBLIME ANTI-WRINKLE EYE REVIVING CREAM werd speciaal hiervoor ontwikkeld. Dankzij het hyaluronzuur met zijn vullende eigenschappen en retinol, dat de synthese van elastine en collageen stimuleert, helpt om rimpels en lijntjes glad te strijken.
Onze levensstijl tips

styles de vie

 • Bescherm uzelf tegen de zon

  Vergeet niet dat de zon uw huid kan beschadigen, ongeacht het seizoen. Bestrijdt fotoveroudering door uw gezicht het hele jaar door goed te beschermen met een geschikte zonnebescherming, niet alleen in de zomerperiode maar ook op de zonnige dagen tijdens de herfst en winter, en vanaf het voorjaar met een zonnebeschermingsfactor van minstens een SPF30 en zelfs een SPF50 in de zomer!

 • We doen er alles aan om goed te kunnen slapen

  Tijdens de nacht regenereren de cellen van het lichaam en de huid zich . We hebben niet allemaal evenveel uren slaap nodig: leer uzelf kennen door een tijdje een dagboek bij te houden dat u zal helpen bepalen om hoe laat u het best naar dromenland vertrekt en welke omstandigheden u slaap schaden. Probeer vervolgens uw ritme te volgen. Vermijd ook opwekkende producten (thee, koffie, alcohol) na 14.00 uur, sporten ’s avonds, stresserende gesprekken tijdens het avondmaal, te zware maaltijden of te hoge temperaturen (frisse douche, 19 °C is een goede temperatuur voor de slaapkamer).

 • Bescherm uw huid tegen de zon

  Onbeschermde en overmatige blootstelling aan de zon zorgt voor vroegtijdige huidveroudering weten we. Wees ook extra voorzichtig met uw ogen, bescherm ze met een zonnebril als u naar buiten gaat!

  Om fotoveroudering van uw huid te bestrijden, bescherm het hele jaar door goed met een geschikte zonnebescherming, niet alleen in de zomerperiode maar ook op de zonnige dagen tijdens de herfst en winter, en vanaf het voorjaar met een zonnebeschermingsfactor van minstens een SPF30 en zelfs een SPF50 in de zomer! Geef uw huid een zomerse gloed met SOLEIL PROTECT ANTI-AGEING ILLUMINATING FLUID SPF50: deze karamelkleurige fluide, geformuleerd met hyaluronzuur, helpt ze de jeugdige uitstraling van uw huid te beschermen.

  1Patenten afgeleverd in de Verenigde Staten

  2In-vitrotesten