You are here

Expert aan het woord

“Vanaf een bepaalde leeftijd produceren onze cellen minder elastine en collageen. De huid verliest dan aan stevigheid en verslapt. Tegelijkertijd begint een deel van het onderhuidse vet zich te verplaatsen onder invloed van de zwaartekracht. De ovale vorm van het gezicht verandert en geeft een uitgezakte indruk. Om deze veranderingen te helpen tegengaan, is het dagelijks gebruik van een verstevigende anti-ageingverzorging die weer voor volume zorgt noodzakelijk voor een duurzaam effect.”

Dr. Anny Cohen-Letessier
Dr. Anny Cohen-Letessier
dermatologe
Dr. Anny Cohen-Letessier
Deel op social media

Uw beauty routine

Onze tips om stevigere huid te krijgen

Onze oplossing in huidverzorging

‘s Ochtends

 1. Reinig eerst uw gezicht met PRO-CLEANSE EXTRAGENTLE WASH-OFF CLEANSER om de huid in alle zachtheid te ontdoen van de onzuiverheden die zich tijdens de nacht hebben opgestapeld, zonder haar uit te drogen. Maak uw huid vervolgens goed wakker met een verfrissende lotion.
 2. Breng vervolgens PRO-DEFINE ANTI-SAGGING FIRMING FLUID tegen huidverslapping1 aan op het gezicht en de hals, om de gezichtscontouren te herdefiniëren. Deze zeer voedende verzorging - die THPE2 bevat, dat de cellen van de opperhuid doet samentrekken, en een extract van stalkruid om de elastineproductie weer op gang te brengen - helpt huidverslapping te voorkomen en verstevigt de huid zichtbaar. Haar UV-A- en UV-B-filters (SPF20) zullen u bovendien beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon op de stevigheid van de huid.

‘s Avonds

 1. Vergeet niet om uw make-up te verwijderen. Het is één van de belangrijke routines om het verschijnen van huidverouderingstekenen te vertragen. De huid kan onder een laag make-up en de onzuiverheden die zich tijdens de dag opstapelen immers niet goed ademen.
 2. ’s Nachts is de huid beter doorlaatbaar en is de microcirculatie hoger. Dit zorgt ervoor dat ze ontvankelijker is voor verzorging. Wij bevelen aan om ’s nachts een rijke crème te gebruiken met actieve anti-ageingbestanddelen. Verleng dus het effect van uw verstevigende1 dagverzorging met de PRO-DEFINE ANTI-SAGGING FIRMING CREAM. Deze komt uit dezelfde productlijn, bevat dezelfde actieve bestanddelen en is ideaal als nachtverzorging. Haar rijke textuur zal de huid intens voeden.
Onze levensstijl tips

styles de vie

 • Bescherm uzelf tegen de zon

  Vergeet niet dat de zon uw huid kan beschadigen, ongeacht het seizoen.
  Bestrijdt fotoveroudering door uw gezicht het hele jaar door goed te beschermen met een geschikte zonnebescherming, niet alleen in de zomerperiode maar ook op de zonnige dagen tijdens de herfst en winter, en vanaf het voorjaar met een zonnebeschermingsfactor van minstens een SPF30 en zelfs een SPF50 in de zomer!

 • Vergeet uw hals niet

  Om een uitzakkende kin of een beginnende dubbele kin te bestrijden, doet u dan ook wat gezichtsoefeningen. Dit is een oefening die u elke dag 50 keer na elkaar zou kunnen doen: spreek op een overdreven manier 50 keer achter elkaar de letters X en O uit. Door de rek die wordt uitgeoefend op de halshuidspieren moet de borst lichtjes omhoog komen